ÖVAT

idag har vi övat inför vårt framträdande som äger rum på lördag, vi ska nämligen uppträda inför en fullsatt arena tillsammans med bloggarna jenny och elin från coolladies!
kan fortfarande inte hålla mikrofonerna riktigt.. det är mycket lättare med en sån där liten mygga, så är det lättare att dansa också.. haha ;)

80-tals fest

Igår fyllde min kändis till bror år, så han hade 80-tals fest!
Gårdagens outfit:

snälla

SNÄLLA REBBE, R A K A DIG

dålig täckning


blinddejt :P:P

Var ju somsagt på blinddejt igår.. det visade sig det var taylor lautner, ni vet han som spelar jacob black i twilight osv..
En bild jag tog på honom igår :)
Det gick rätt vilt till och jag fick till och med ett ärr på armen..
sen kom det några jobbiga haters så han förvandlade sig och räddade mig,  så gulligt <3 tror jag är kär

this is how we do it

Vi fick just reda på att vi ska ha bad i skolan! då blir det att slänga på oss våra burkinisar :)
Detta är ifrån när jag och marie var på våran första turne i Spanien(självklart hann vi ju sola lite med,  det blir så fina linjer när man solar med burkini , we love <3 ) 

...

Fis aldrig i en sån här dräkt...

Statusändringen...

Igår gjorde jag slut med Liam.. jag och managern har nämligen bestämt att jag inte får vara kändare än den jag är tillsammans med och igår visade det sig att jag faktiskt är kändare än liam.. så jag var tvungen att göra slut annars hade bloggen stängts ner, vilket jag itne ville.. men får väl se hur det blir nu, tror det kommer bli svårt att koncentrera mig på mina privat lektioner osv, men imorgon ska jag faktiskt på en blinddejt.. får väl hoppas att det blir bra och att allt löser sig. vill ju inte vara ovän med liam heller.. men idag fick jag ett ganska elakt telefonsamtal av honom, inget jag vill prata om så låter bli det!


dagen har i stort sett bestått av mat.. jo lite tröstätning kanske, som ni ser har jag lagt på mig en del så om jag ska på dejt imorgon får jag nog ta och sluta äta om det går. kanske äta lite vitlök och dricka ättika.. eller så får jag gå på en akutfettsugning imorgon bitti.

Födelsedagspresenter

Eftersom rebbe fyller år snart har jag börjat tänka lite på vad jag ska köpa till henne.. har några funderingar!
Darth Vader väckarklocka - två flugor i en smäll (snygg och praktisk)
Snygg navelpiercing
Fräckt akvarium
Pastasaurusar
Blod eftersom hon vill bli en vampyr
En passande navelpiercing

( . Y . )

Uppdaterade precis min status

Tävling

Anledningen till att jag inte bloggat i helgen är att jag tävlat. Eftersom jag är bäst så vann jag :)


Mums

Käkar lite god avocado. Gillar när dom är lite brun/svarta som dom här.


VARNING I TRAFIKEN

Min kära vän marre har skaffat sig ett nytt arbete! Hon är nu världens bästa recerförare, hennes talang var så stark så hon gick före alla direkt! Allt hände en dag när vi hade tråkigt och hon frågade urim och tummin om hon skulle bli racerförare och självklart ska sa den ja^^ hon sponsrades med en racerbil med så nu gör hon alla vägar farliga!
En bild från hennes förra tävling, självklart guld! :^)

SINGEL OCH SÖKANDE

Marres kusin är i stan och hälsar på oss ! han är en stor bloggläsare och han bad oss att lägga upp en kontakannos till honom för han är singel och sökande!
En liten hälsning från håkan!

PASSION FOR FASHION

Jag och marre står och provar kläder inför morgondagens event här hemma! det är tuffa människor vi måste imponera på så det blir det bästa i garderoben! Jag tänkte direkt på hjälte stilen som är väldigt inne just nu. Marre körde mer på en överviktig bilförare, vilket med är hett just nu! lite tips till er här alltså för den perfekta looken :) puuus
Smexigt !

Kvällsmat

Hett tips till alla läsare som vill få en lika snygg figur som jag har!!
Käka en hel vitlök  och drick en flaska ättika på kvällen så lovar jag att det sätter sprutt på magen. Vitlöken ökar inte bara fettförbränningen utan den gör också din andedräkt väldigt fräsch! Ättikan motverkar dessutom alla oönskade finnar !!!!

Bebbe2

Som rebbe skrev så kan man ju alltid se vilka som växer upp och blir riktiga skönheter. Tyvärr kunde man ju inte se det på rebbe om man säger så.
Det här var när hon inte fick den dildon hon ville ha.. jo hon använde dildos redan som 1åring!!! och ja ADHD:n utvecklades rätt tidigt den också..


Rebbe som nyfödd! (tur att snoppen försvann när hon växte....)

FAAAAAN

ATT JAG ALLTID SKA GÖRA NÅGOT DUMT PÅ FYLLAN!
MVH MARRE

Bebbe

MAn ser redan i ung ålder vilka som kommer bli riktiga puddingar!!
Gissa vem detta är? Den som svarar rätt för en länk!
Detta är marre...
Man blir som man blir när man inte blev som man skulle

NYA FRILLOR

TYCKER NI OM DEM? lovar att en viss stor bloggesrka kommer härma mig inom kort, aja what ever alla vet ju att jag var först iallfall!! Kan ju säga en sak om henne som ledtråd , hon börjar på K och slutar på issie.
Detta är min första bild i min portfolie det är därför jag ser så seriös ut. I modevärlden är det så faaast det kanske inte ni vet något om.... Har fått ett kontrakt med swedish modepictures idag JÄTTEGLAD!!!XD
Marie blev inte riktigt nöjd så hon vågade inte visa sitt ansikte ... hon får nog ta och beställa en tid hos bobby tror jag!

Boktips

Bästa boken jag någonsin läst, rekommenderas varmt

Bakning inför vårt event!

Nu har vi bakat lite fina cupcakes! Vad tycks?


Ny stil

Var på Adam och Eva kliniken igår.. vad tycks om min nya stil? både klädvägs och utseende mässigt alltså.. har ju blekthåret också!!!! ready for summer 2012 ;)

<333333

Idag när jag kom till skolan satt den här lappen på mitt skåp<3

En hälsning

Fick en hälsning från en britt vid namn Wayne.. riktiga dsl på slutet alltså
som ni kanske märker stämmer inte ljudet riktigt överens med bilden och det är för att det hakade upp sig lite grann när han spelade in sa han !:)

WOHO!

Idag fick jag mitt första F på ett prov. Som jag har längtat.. Har äntligen uppfyllt ett av mina mål i livet. Lite glädje tårar kom det sannerligen.. Men förstod inte varför alla i klassen gav mig så konstiga blickar? Typ som att jag hade misslyckats.. men antar att det är för att dom är så avundsjuka på mig. F betyder ju faktiskt att det är fantastiskt ! och det är ju något alldeles speciellt att få det, något som dom tyvärr aldrig kommer att få uppleva. A betyder ju arm, vilket i sin tur betyder att läraren får slå eleverna som får A på sitt prov på armen. Men som tur är har vi en snäll lärare så dom slipper detta! :)

Äntligen hemma

Efter att ha bott hemma hos Rebbe sedan i Lördags är det nu väldigt skönt att vara hemma.

Så här ser Rebbes hus ut. Standarden är liksom inte så jätte hög...
Och så här ser mitt hus ut! Så som ni kanske förstår är det väldigt skönt att få komma hem till värmen i mitt hus igen :)

Snel hest

Igår testade vi på att rida!
Jag var jätte grym medan det kanske inte gick så jätte bra för rebbe... hon ramlade av typ 10 gånger på 10minuter
Jag och Prinzen
Rebbe och Korven

Yesterday

Sammanfattar gårdagen med denna bild..


Gullig

Den här bilden trillade precis in i inkorgen

Morgonstund har guld i mun XD

Nu, klockan 8 är det dags för mig att dra till tandläkaren för att bleka tänderna och eventuellt sätta in nytt guld. Får hoppas att det blir lika bra som förra gången:)


Så här såg det ut förra gången: btw, man börjar alltid med att bleka tänderna så att man får bort alla bakterier så att guldet kan fastna bättre.

Liam♥

Världens bästa♥

Underbar dag XD

Visst är det en fin tröja? det står I <3 harry styles, och jag fick den av honom idag <3
Paret <3<3 det gör mig lycklig att veta att de har klarat sig igenom en svårt tid som de har haft, för om ni inte visste det så har liam varit otrogen mot marie med våran vän lovisa... Marre hämnades då och valde pekka! men det verkar som deras kärlek övervinner allt <3
Vi träffade Harrys familj med! Visst är han och hans syskon väääldigt lika? Helt sjukt. 

Rebbichu

Pokémon har kommit med ett nytt exklusivt pokémonkort!
Hur tur har inte rebbe som får vara med på ett pokémonkort!? Är så avundsjuk..

Killtips till er (Lovisa)

Eftersom vissa (Lovisa) har svårt att hålla tassarna borta från andras pojkvänner så tänkte jag ge förslag på vilka kändiskillar som är AVAILABLE, som ni (Lovisa) kan dejta istället.

Här har vi Mats. Mycket trevlig. Han är ute efter snygga tjejer med självlockigt hår och fräknar. Gärna brunt. Hans stora intresse är mat.
Detta är Claes. Han är en mycket framgångsrik karl i sina bästa år. Gillar att sitta på klippor och kolla ut mot havet - en riktig livsnjutare!
Leif-Erik. En tokig man från Luleå. Gillar därför tjejer med några rötter från Norrland. På fritiden drar han gärna skämt om Reese Witherspoon och saknar en ungkvinna med schyssta rattar att dela dessa skämt med.
Sist men inte minst har vi Dick. En kille som älskar sitt namn eftersom han har en stor sådan. Vill ha en tjej som jobbar på McDonalds. Tjejen får gärna vara slarvig eftersom han hört ett speciellt rykte om dessa unika tjejer.

SOMMARPLANER 2012

Åka på Scoutläger - eftersom jag älskar skogslivet och är en riktig scout inombords (en asbra dessutom)
Ska äntligen få träffa min idol - Thomas Di Leva
Åka på skidsemester - måste ju fly från den hemska sommaren..
Ska starta upp ett nytt projekt - pimp my ride (kommer gå på 5an kl.18 på Torsdagar)
Men det jag ser fram emot mest av allt är att man slipper raka benen. På vintern fastnar ju håret gärna i kläderna och så.. men på sommaren behöver man ju inte ha på sig lika mycket!

Godnatt


Suomi <3

Hei kaikki Suomen Blogin lukijat!
Tämä viesti on erityisesti omistettu Mikko. Hope olet hyvin. Tästä olemme!

Lämpimin terveisin, vaahto banaani;) (se rimmaa kaikissa tapauksissa ruotsiksi)

Muuten: Hyvää uutta vuosi !






Hetast 2012

Det var en läsare som mailade mig och undrade om jag kunde lägga upp det som är hetast inom modevärlden 2012 och modemedveten som jag är så gick jag självklart med på det. Jag hoppas att ni (speciellt ni killar) tar efter denna heta trend ;)
HETAST 2012 - STRUMPOR I SANDALER

MIN IDOL^^XPPXD


:P

Har ni varit med om detta någon gång?
Det är ungefär så det känns för mig ibland.. gör sjukt ont :(

RSS 2.0