-v-v-v-v-v-v-v-v-v-v-v-v-v-

sitter just nu i rummet och väntar på vår stylist... hon är ju inte snabb precis och det har gjort rebbe lite sur :/

Photoshoot

Några bilder från min senaste photoshoot.. :)
lite senare tänkte jag lägga ut några tips, eller kanske en videoblogg. Så håll utkik!

Fyfan

Tänkte nu avslöja det jag pratade om i det förra inlägget.


Det finns många saker här i världen som är förfärliga. Krig, terror, hungersnöd och vidare ut i all oändlighet. Men det finns faktiskt ganska få saker som kan förstöra hela liv, på bara ett par sekunder.
Misshandel är en av dessa saker.
Att misshandla någon är som att djuriskt hugga sig in i en varelses kropp, slita bort själen och stampa på den tills det inte finns något kvar och sedan lämna det urholkade, döda skalet efter sig som en använd strumpa.
Det är som att någon tar sig in i ditt hus när du inte är hemma, äter din mat och sover i din säng och inte förrän du själv kommer hem lämnar denne huset med något värdefullt under armen.
Misshandel förstör en hel individ. Både på in- och utsidan. Detta går inte att laga.


Och nu har en misshandel ägt rum, mitt framför näsan på mig, i mitt egna hem. Det enda ställe där jag verkligen kände mig trygg. Ska man inte kunna vara säker där?




Lyckades fånga en bild på förövaren.
Till personen som grovt misshandlade denna Höna: Du är absolut inte välkommen i mitt hem. Aldrig någonsin. Fyfan för dig.


DÅLIGDAG

Igår var det ju alla hjärtansdag och allt.. men dagen blev inte så bra som jag hade hoppats. Gör ett inlägg senare och berättar om det förskräckliga som hände.
(Var så himla ledsen, det är därför jag pratar så tyst)

epicfail

imorse gick jag upp extra tidigt för att köpa en milkshake till rebbe, eftersom det är hennes födelsedag.. men på väg ut från affären, glömde jag öppna dörren och självklart var det en paparazzi utanför.. så är med på epicfail idag :(

<3

idag är den bästa födelsedagen i mitt liv och det har bara gått några timmar än ! Det är ju mycket harrys förtjänst <3 Han väckte mig imorse med frukost på sängen och paket ! Den bästa jag fick var att han har tatuerat in mitt namn på sin arm så nu kan alla små tjejer som springer efter honom alltid veta att han tillhör mig <3333 fick även en skit snygg t-shirt som jag kommer ha på mig ikväll när jag ska på min födelsedags fest ! Han har även köpt en ö till mig som vi ska spendera många varma mysiga dagar utan alla paparazzi som stalkar oss ! Tack harry du vet att du är guld värd !
Skit snygg !!
Denna ö fick jag ! <333
Mina bästa vänner dekorerade även mitt skåp så att jag alltid ska bli glad när jag jag i skolan utan honom <3

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG

FÖR DET ÄR REBBES FÖDELSEDAG

wtf man

jenny från coolladies har tagit lite inspiration från rastafarikulturen själv blev jag idag krönt till en kvinnlig kung
rebbe behöver ändra både det ena och det andra på sin stil...

my sister<333

chillar just nu med min tvillingsyster<3 vet inte om ni hört talas om henne men hon bor hos min pappa och jag hos min mamma så vi träffas ju inte allt för ofta.. hon heter Antoniette (ja, vi är döpta efter Marie Antoniette) och vi är ganska lika fakiskt. elelr vad tycker ni? vem är vem på bilderna? ;)

fezt hoz marre

nu äre vild fest här!!! har dragit på mig finaste partyhatten (om ni inte visste det så har jag finsktblod i mig.. fick det en gång när jag åkte in på sjukhuset för att jag hade blodbrist)
rebbe har redan däckat

Mitt hjärta smälter


LIKE A BOSS


Trailer


säger bara oj

fick en fanfilm inskickad idag.. gissa vem den var fråN? jojust det, Wayne! Vår trogne brittiskeläsare. Tycker dock att han kunde valt bilderna med omsorg, inte våra vackraste sidor direkt. jaja, som bloggerska får man bjuda på sig. MEN han sjunger ju fint i alla fall
själv

Våran konsert är inställd...

Som rubriken lyder.. den är inställd pga att rebbes har tappat rösten. ska man sjunga inför en hel arena så vill man ju gärna kunna sjunga utan att behöva mima liksom. det är bara dålig stil tycker jag, liksom om folk betalar för att komma och höra en sjunga så ska dom väl få höra det ocksÅ? ingen playback på våra konserter inte!!
vet att ni är ledsna alla fans (det är vi också), men vi lovar att gottgöra er nån annan gång. förresten så kanske vi ses på whiteroom eller laroy eller vart jag nu drar ikväll?!
här är ett klipp när jenny från coolladies övar på hennes egna nummer :)

Svar på tal

NEJ jag kanske inte berättade alla detaljer om de jag träffar osv. JA man kanske kunde kalla det triangeldrama.. Men ärligt talat så tycker jag inte att det är eran business. Ska man inte få ha något privat liv!? HAH!?!?!?!?
Ne nu är trött på det här, välkommnar nu singellivet och är ute på marknaden, men INTE sökande. I'm on the edge of glory helt enkelt <3<3<<33<3

Triangeldrama...

Jag blir så trött på marre, hon ska alltid komma in i massa triangeldraman... Hon berätta ju om Taylor men inte om du hon träffade Robert efteråt! Jag förstår henne det är jobbigt när 2 super snygga killar jagar en men man måste välja, precis som jag har gjort ! säger som nike, JUST DO IT.

RSS 2.0